02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi au marcat 48 de goluri cu Ştiinţa Bacău
Handbalistele de la CSM Galaţi au marcat 48 de goluri cu Ştiinţa Bacău

Sâmbătă au fost programate meciurile celei de-a 13-a etape a Diviziei A la handbal feminin. CSM Galaţi a primit vizita în sala Dunărea celor de la Ştiinţa Bacău. Partida s-a desfăşurat după scenariul aşteptat. Oaspetele au deschis scorul, dar în continuare echipa gălăţeană a condus ostilităţile şi chiar dacă au fost rulate toate jucătoarele înscrise pe foaia oficială, cu excepţia portarului Emilia Anghel, au marcat 48 de goluri şi s-au impus la o diferenţă de 25 de goluri. Cea mai aplaudată jucătoare a fost Aida Duda, care a împlinit frumoasa vârstă de 20 ani şi a primit un frumos buchet de trandafiri. Cel mai spectaculos gol a fost reuşit de Cristina Clisu, golgetera partidei cu 14 goluri, care a marcat în partea a doua din semicercul propriu.
„A fost un meci în care am folosit mai mult jucătoarele foarte tinere. Mă bucură faptul că au fost concentrate până la finalul disputei. Astăzi este ziua de naştere a lui Bubu (n.r. - Aida Duda) şi mă bucur că a făcut un meci bun. Echipa creşte, uşor, uşor şi cred că vom arăta şi mai bine la turneul semifinal care va debuta pe 30 aprilie. Semnele sunt bune. Meciul de verificare pe care l-am disputat cu Dunărea Brăila ne-a arătat că ne putem bate şi cu echipele din liga naţională”, a declarat la finalul meciului antrenoarea Alexandrina Soare.
Rezultat final: CSM Galaţi - Ştiinţa Bacău 48-23, la pauză: 26-14. Lotul aliniat de echipa gălăţeană: Roxana Caragea 5 intervenţii, Ana Maria Micu 18 intervenţii - Cristina Gheorghe 1 gol, Abigail Vălean 1 g, Alexia Trofin 6 g, Cristina Andriţa 7 g, Daciana Balaban, Cătălina Cioaric 4 g, Lăcrămioara Cîlici 1 g, Alla Sheiko 2 g, Ana Maria Gogu 6 g , Raluca Tănasă 2 g, Aida Duda 4 g, Cristina Clisu 14 g . Nu au evoluat: Tamara Bokaric, Cristina Marcu şi Cosmina Ţîgîra, toate cu probleme medicale. CSM Galaţi îşi păstrează fotoliul de lider în seria A cu 39 de puncte. Următorul joc este programat pe 22 februarie în deplasare cu satelitul HC Dunărea Brăila.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite