29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mihai Cristian Tâmpeanu și Alex Butură, campioni mondiali la Rotterdam
Mihai Cristian Tâmpeanu și Alex Butură, campioni mondiali la Rotterdam

În perioada 21-31 iulie, la Rotterdam-Olanda, au avut loc Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, competiție la care au participat peste 10.000 de sportivi la peste 70 de sporturi din toată lumea. Din cadrul IPJ Galați au participat Mihai Cristian Tâmpeanu și Alex Butură, sportivii CS Kodo Galați care au obținut următoarele rezultate: Mihai Tâmpeanu - locul 1 kumite echipe, locul 2 kumite individual, locul 3 kata individual, locul 3 kata echipe; Alex Butură - locul 1 kumite echipe, locul 3 kata echipe.
„Pentru noi a fost pe departe cea mai grea întrecere sportivă la care am participat, prin prisma nivelului de pregătire al sportivilor și a prezenței numeroase. A fost un festival și chiar am fost uluiți de grandoarea competiției. De precizat că pe parcursul competiției am trecut de la extaz la agonie, cu atât mai mult cu cât în finala am învins Olanda la ei acasă și toată lumea a rămas cu gura căscată”, ne-a declarat Mihai Tâmpeanu, multiplu campion național, balcanic, european și mondial.

Articole similare: Medalii de aur, argint și bronz câștigate de doi polițiști gălățeni la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor - https://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/medalii-de-aur,-argint-si-bronz-castigate-de-doi-politisti-galateni-la-jocurile-mondiale-ale-politistilor-si-pompierilor.html


Articole înrudite