26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul i-a pus gând rău şi lui Gaz Metan
Oţelul i-a pus gând rău şi lui Gaz Metan

Oţelul este echipa momentului în liga 1. Formaţia gălăţeană pare de neoprit după ce a învins Steaua şi Viitorul. Pentru gălăţeni urmează o partidă în care va întâlni o contracandidată la evitarea retrogradării, Gaz Metan Mediaş. Optimismul este la cote maxime în tabăra echipei de la Dunăre.

Florin Marin - antrenor Oţelul: „Acest meci va avea o miză deosebită. Ambele echipe vin după succese. Gaz Metan s-a impus la Astra, iar noi am învins categoric Viitorul. Echipa care va da dovadă de echilibru şi consistenţă în joc se va impune. Am văzut meciul echipei din Mediaş de la Giurgiu şi ştiu ce ne aşteaptă. Sunt convins că întoarcerea lui Pusztai a contat foarte mult. Chiar dacă oficial el nu este tehnicianul medieşenilor, de fapt Cristi face strategia jocurilor. Pentru noi contează numai victoria. Trebuie să scoatem maximum din fiecare partidă pe care o disputăm."

Florin Cernat – Oţelul: „Sper ca la Mediaş să avem aceeaşi atitudine ca în partidele cu Steaua şi Viitorul. Sper să ne dorim mai mult victoria decât Gaz Metan. Chiar dacă şi pentru ei meciul este foarte important, eu sper să ne impunem. Pentru noi este vital să câştigăm şi nu va fi important să jucăm spectaculos ci să ne trecem în cont toate punctele puse în joc. De acum înainte, nimeni nu ne mai poate lua de sus. Băieţii au prins mai multă încredere în ei pentru că au văzut că se poate. Îmi doresc foarte mult să câştigăm următoarele două meciuri. Acesta este obiectivul nostru principal. Dacă obţinem 6 puncte în următoarele două partide vom privi altfel lucrurile."

Echipa gălăţeană nu se va putea baza în partida cu Gaz Metan pe mai vechii accidentaţi Hotoboc, Hamroun, Murgoci, Mişelăricu şi Cristea. În aceste condiţii, formula cu care echipa de la Dunăre va aborda: Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, Popescu - Cucu, Helder -Grădinaru, Popa, Iorga - Cernat. Această formulă cu numărul 9 fals, la fel cum evolua Barcelona pe vremea când era antrenată de Guardiola, pare că se i se potriveşte ca o mănuşă lui Florin Cernat. Decarul gălăţenilor este de neoprit şi poate să învingă aproape de unul singur orice formaţie din liga 1. Partida Gaz Metan – Oţelul se joacă astăzi de la ora 17:00 şi este transmisă de Digisport şi Look TV.


Articole înrudite