19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CRIMĂ VIOLENTĂ: O femeie din judeţul Galaţi şi-a plătit amantul ca să-i omoare soţul italian
CRIMĂ VIOLENTĂ: O femeie din judeţul Galaţi şi-a plătit amantul ca să-i omoare soţul italian

2.500 de lei pentru o crimă. Atât a oferit o femeie de 31 de ani, din localitatea Buciumeni, judeţul Galaţi. Femeia, căsătorită cu un cetăţean italian în vârstă de 64 de ani, l-a plătit chiar pe iubitul ei, cu care avea o relaţie extraconjugală, pentru a scăpa de soţul despre care acum  susţine că era violent pe fondul consumului de alcool. 

Femeia este cea care a sunat la 112 şi a susţinut că şi-a găsit soţul ucis în casă. Aceasta le-a povestit anchetatorilor că era plecată în vizită la părinţi şi când a revenit la domiciliu şi-a găsit soţul decedat.

Poliţiştii gălăţeni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, au început imediat o anchetă şi au stabilit că cea care a pus la cale întregul plan a fost chiar femeia.  Potrivit procurorilor, soţul acesteia a fost omorât în bătaie de doi indivizi. Unul dintre aceştia era un bărbat de 21 de ani cu care femeia avea o relaţie extraconjugală, iar cel de-al doilea agresor, tot de 21 de ani, din Braşov şi care venise pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni. În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit însă că loviturile au fost extrem de violente.

După ce au adunat suficiente probe, procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru cei trei inculpaţi implicaţi în această oribilă crimă.

Procurorii au cerut, de asemenea, arestarea preventivă, iar judecătorii Tribunalului Galaţi au emis pe numele celor trei mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Inculpaţii riscă să primească închisoare pe viaţă pentru fapta lor, ei fiind acuzaţi de omor cu premeditare şi instigare la săvârşirea acestei infracţiuni. 


Articole înrudite