25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dispar garajele vechi şi din Ţiglina 1! Cartierul intră în modernizare
Dispar garajele vechi şi din Ţiglina 1! Cartierul intră în modernizare

Primăria municipiului Galaţi informează că a lansat în licitaţie publică un contract important pentru modernizarea cartierului Ţiglina I. Este vorba în principal despre realizarea de noi locuri de parcare şi refacerea celor existente, desfiinţarea vechilor garaje, refacerea carosabilului şi a trotuarelor, realizarea de racorduri necesare staţiilor de încărcare a maşinilor electrice, precum şi realizarea de sensuri unice.
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi: „Un oraş modern are cartiere moderne. De aceea, continuăm amplul nostru program pentru lucrări în cartiere şi punem accent pe realizarea de noi locuri de parcare, pe măsură ce desfiinţăm vechile baterii de garaje”.
Astfel, contractul lansat în licitaţie pentru „Refacere sistem rutier şi regenerare urbană interior cartier Ţiglina I, Municipiul Galaţi” are o valoare estimată de 24.121.565,00 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 8 aprilie 2024. Este vorba despre un contract multianual, pentru o perioadă de 4 ani, de la data semnării.
Primăria municipiului Galaţi derulează deja proiecte importante pentru modernizarea cartierelor Micro 19, 20 şi 21, Siderurgiştilor Vest, Aurel Vlaicu I şi II, Micro 38 şi 39 A, B şi C. Iar de curând a fost lansat în licitaţie publică un contract pentru modernizarea cartierelor Mazepa I şi Mazepa II, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite