18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Adio garaje vechi din Mazepa! Cele două cartiere intră în modernizare
Adio garaje vechi din Mazepa! Cele două cartiere intră în modernizare

Primăria municipiului Galaţi informează că a lansat în licitaţie publică un contract important pentru modernizarea cartierelor Mazepa I şi Mazepa II.
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi: „Continuăm amplul nostru program de modernizare a cartierelor. Am spus din prima clipă stop simplelor cârpeli care se făceau doar pe mici porţiuni de stradă sau de trotuare în cartiere. De aceea, intervenţiile pe care le facem vizează spaţii vaste. Iar pentru cartierele  Mazepa I şi II am prevăzut în principal realizarea de noi locuri de parcare şi refacerea celor existente, desfiinţarea vechilor garaje, refacerea carosabilului şi a trotuarelor, realizarea de racorduri necesare staţiilor de încărcare a maşinilor electrice, precum şi realizarea de sensuri unice. Fiecare cartier este important şi trebuie să continuăm pe această linie”.
Astfel, contractul lansat în licitaţie pentru „Refacere sistem rutier şi regenerare urbană interior cartiere Mazepa I şi Mazepa II, Municipiul Galaţi” are o valoare estimată de 30.234.750 de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 8 aprilie 2024. Este vorba despre un contract multianual, pentru o perioadă de 4 ani, de la data semnării.
Primăria municipiului Galaţi derulează deja proiecte importante pentru modernizarea cartierelor Micro 19, 20 şi 21, Siderurgiştilor Vest, Aurel Vlaicu I şi II, Micro 38 şi 39 A, B şi C, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite