Primul mare premiu la Loto al anului a ajuns tot la Galaţi

Luni, 03 Februarie 2014 18:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul mare premiu al anului 2014 dat de Loteria Română a ajuns la Galaţi. Culmea e că tot la Galaţi a ajuns şi ultimul mare premiu din 2013, la aceeaşi categorie, tras pe 30 decembrie 2013. Cele şase numere extrase duminică seara la loto apar pe un bilet jucat la Agenţia nr. 10 din Galaţi. În ultimele şapte luni, în Galaţi au ajuns poturile câştigurilor la categoria întâi. Norocul e oarecum polarizat între agenţiile gălăţene. În 2013, în iulie, s-a câştigat la o agenţie aflată spre ieşirea din Galaţi, spre Dunăre, în decembrie 2013 la o agenţie din cartierul Ţiglina 1 dar, fără doar şi poate, cele mai multe câştiguri de-a lungul ultimilor ani au fost date la Agenţia nr. 10. Ultimul câştigător al anului 2013 încă nu şi-a ridicat premiul, conform celor declarate de filiala gălăţeană a Loteriei Române. „La Agenţia nr. 10 s-au câştigat marile premii în 2008, 2009, şi acum, în 2014. Este clar că la Galaţi avem potenţial”, a spus Andrei Moţoc, directorul filialei gălăţene a Loteriei Române.

Agenţia 10, cea mai „norocoasă” din ţară

Agenţia nr. 10, situată în Piaţa Energiei din Galaţi, este cea unde s-a jucat biletul ieşit câştigător pe 2 februarie. Este o agenţie Loto care are antecedente serioase în a da bilete câştigătoare. În 2008, de două ori, la Agenţia nr. 10 a tras norocul. Agenţia a devenit cu adevărat cunoscută când, pe 7 iunie 2009, tot aici se câştigau 11 milioane de euro. Preţul biletului, cu trei variante simple şi un număr la Noroc, a fost de 15,7 lei, şi pompierul Iulian Constandache era marele câştigător. Aşă că nu e de mirare că acum, la tragerea Loto 6/49 de pe 2 februarie, s-a câştigat premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de 3.453.678,77 lei. Biletul norocos a fost jucat, evident, la Agenţia 10 din Galaţi şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de doar 7,3 lei.
Luni, la Agenţia nr. 10 era mare agitaţie. S-a auzit că marele premiu a ajuns iar la Galaţi. Veta Radu şi Violeta Muşat sunt operatoarele Loto care „dau norocul” în celebra agenţie. Nu ştiau care dintre ele a dat biletul câştigător acum. Dar Veta Radu este cea care a împărţit noroc la mai mulţi dintre marii câştigători ai agenţiei. Veta Radu a fost cea care a dat biletul câştigător şi pompierului Iulian Constandache. „Au fost patru mari câştiguri la această agenţie. Vine la noi norocul... Avem jucători care joacă des. Suntem plasaţi aici într-o intersecţie, aşa că e clar. E vad bun şi cu noroc”, spunea râzând Veta Radu. Violeta Muşat a revenit recent din concediu. „Nu ştiu cine o fi completat biletul, dar Veta e cea care a dat cele mai multe câştiguri. Suntem agenţia cu cele mai multe mari câştiguri din ţară, dar şi ca activitate”, spunea Violeta Muşat.
Gălăţenii deja cred că e ceva miraculos la Agenţia 10. „Vine aici norocul, că e la răscruce de drumuri. Ce să zic... Mă miră şi pe mine. Văd că tot de la loto se câştigă bani la Galaţi. O fi ceva special... Eu nu sunt jucător, dar acum m-am răzgândit. O fi la noi izvorul norocului”, spunea Vasile Hurlui.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu