27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Danube Rock Sounds 2023
S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Danube Rock Sounds 2023

Vibrant, plin de energie şi cu un line-up format din nume cunoscute, Danube Rock Sounds revine cu cea de-a 9-a ediţie pe Plaja Dunărea din Galaţi, între 15 şi 17 septembrie 2023.
Subcarpaţi, byron, Basska, Melting Dice şi COMA sunt printre primele trupe confirmate ca parte din line-up-ul care va face Plaja Dunărea să vibreze, programul integral de concerte urmând să fie comunicat în următoarele luni.
Codruţ Dumitrescu, organizatorul festivalului, a declarat că: „după ce am văzut reacţiile publicului de la ultimele două ediţii, ni s-a confirmat faptul că Danube Rock Sounds este un eveniment important pentru iubitorii de muzică din această zonă. Încercăm ca în fiecare an să venim cu surprize, iar la această ediţie pregătim mai multe scene şi un line-up mai divers, însă scopul festivalului rămâne acelaşi: de a promova muzica rock şi alternativă prin concerte de cea mai înaltă calitate”.
! În luna mai, biletele la Danube Rock Sounds au preţul de 160 lei (abonament acces general) sau 400 lei (VIP), 60 lei (bilet pe zi - acces general) şi 150 lei (bilet pe zi - VIP) şi sunt deja disponibile pe iabilet.ro.
Deşi pare că mai e mult până la toamnă, ştim cu toţii cât de repede zboară timpul, iar planurile se fac încă de pe acum. Notaţi în calendar 15-17 septembrie, să petreceţi 3 zile memorabile pe Plaja Dunărea din Galaţi la Danube Rock Sounds, festivalul de muzică rock şi nu numai”, completează Codruţ Dumitrescu.
Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock şi alternativă din Galaţi şi îşi propune să promoveze scena locală românească, dar şi să aducă în faţa publicului artişti pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obişnuit, potrivit unui comunicat al organizatorilor.
În 2022, la ediţia cu numărul 8, gălăţenii i-au putut asculta live în cele 3 zile de festival (16-18 septembrie) pe Alternosfera, The Mono Jacks, Viţa de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Şobolani, Bogdan Simion şi Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds şi Melting Dice.
Totodată, elevii de 10 ai Galaţiului au avut intrare gratuită la festival. "Elevii cu medii generale de 10.00 (clasele V-XII) încheiate în anul şcolar anterior vor avea acces gratuit, în baza invitaţiilor pe care le pot ridica de la secretariatele unităţilor de învăţământ", anunţa cotidianul nostru.


Articole înrudite