20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Biletele pentru finala Cupei României se vând ca pâinea caldă! (UPDATE)
Biletele pentru finala Cupei României se vând ca pâinea caldă! (UPDATE)

Interes uriaş pentru finala Cupei României în rândul suporterilor Oţelului. Primele 2.400 de bilete alocate s-au epuizat în câteva ore!

Miercuri, 15 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Municipal din Sibiu, se va juca finala Cupei României Betano, ediţia 2023-2024: Oţelul Galaţi - Corvinul Hunedoara. Este pentru a doua oară când ultimul act al competiţiei are loc la Sibiu, după ce, în 2023, Sepsi a învins-o pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare. După două decenii, Galaţiul are din nou şansa să câştige Cupa României. În 2004, Dinamo învingea Oţelul cu 2-0 în finala disputată pe stadionul Cotroceni.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor celor două finaliste se realizează prin intermediul cluburilor participante în ultimul act. Preţul biletelor la finala Cupei României Betano sunt: 25 RON (peluze) şi 45 RON (tribune). Biletele sunt acum disponibile la următorul link: https://bit.ly/peluza-otelul.

Sectoarele dedicate suporterilor oţelari vor fi deschise progresiv spre vânzare începând cu B1 şi B2. În momentul redactării articolului biletele din cele două sectoare s-au epuizat şi se pot achiziţiona bilete în sectorul B 3. Mai mult ca sigur, organizatorii vor suplimenta numărul de bilete alocate suporterilor echipei conduse de Dorinel Munteanu. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat şi a actului de identitate.

UPDATE: Sold out la biletele alocate fanilor Oțelului pentru finala Cupei.


Articole înrudite