5 motive pentru a vă cumpăra un Asus ZenBook Recomandat

Marți, 23 Februarie 2021 14:10
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vreți un laptop frumos, dar preferați sistemul de operare Windows? Seria Asus ZenBook oferă o multitudine de opțiuni interesante, cu laptopuri decente, ușoare și 2-în-1.

Vă puteți baza pe cele mai bune laptopuri Asus pentru a oferi performanțe excelente, o calitate solidă a construcției și design-uri plăcute, făcându-le unele dintre cele mai populare laptopuri de pe piață. Pe lângă faptul că a dezvoltat unele dintre cele mai bune PC-uri și componente pentru PC, producătorul taiwanez a realizat laptopuri impresionante, care oferă performanțe, estetică și accesibilitate.

În acest articol, vom discuta despre Asus ZenBook UX305CA și ZenBook Flip UX360CA și cele 5 motive pentru a alege un ZenBook.

Ce este un Asus ZenBook?

ZenBook este o familie de ultrabookuri - computere portabile cu volum redus - produse de Asus. Primele ZenBook-uri au fost lansate în octombrie 2011, iar gama originală de produse a fost modificată și extinsă în 2012.

Modelele variază de la laptopuri de 12 inch cu componente eficiente din punct de vedere al energiei, dar lipsit de conectivitate și având doar procesoare grafice integrate, până la laptopuri de 15 inch cu discrete unități de procesare grafică și unități de disc optice.

Majoritatea ZenBook-urilor folosesc procesoare Intel Core și GPU-uri Nvidia, atunci când nu sunt utilizate graficele integrate. Asus a introdus noi modele cu ecrane tactile pentru a profita de Windows 8 după lansarea sa la sfârșitul anului 2012.

Asus a proiectat ZenBook-urile cu o carcasă din aluminiu și cu rigiditate ridicată, mai degrabă decât din plastic, materialul obișnuit de construcție pentru laptop. Se spune că un model de cercuri concentrice de pe capace reprezintă undele în apă și reprezintă „filozofia zen” pe care designerii au vrut să o prezinte atunci când creează laptopurile.

ZenBook-urile au fost în general bine primite datorită designului și aspectului lor, precum și a ecranelor de înaltă calitate utilizate la modelele ulterioare.

Iată 5 motive pentru care merită să investiți într-un Asus ZenBook.

1. Este ușor de luat la drum

Vă luați des laptopul la drum? Asus ZenBook este o alegere bună. Este subțire și ușor, mai ales dacă alegeți modelul de 13 inch. De asemenea, bateria va rezista o lungă perioadă de timp, în timp ce lucrați în deplasare. În urma unui test al modelului UX305CA, după aproximativ 8 ore de procesare a textului și de utilizare a internetului, bateriei îi mai rămăseseră 34%.

2. Este flexibil

Bineînțeles, acest argument se aplică versiunii Flip a ZenBook-ului. Acesta este un 2-în-1 pe care îl puteți folosi atât ca laptop, cât și ca tabletă. ZenBook Flip are o tastatură care se poate roti până la capăt în jurul ecranului tactil. Celelalte versiuni ale ZenBook-ului au mai puțină flexibilitate. De exemplu, ecranul nu se îndoaie atât cât veți fi obișnuiți cu alte laptopuri. Asta poate fi uneori dificil, mai ales dacă îl țineți în poală.

3. Este solid

Asus ZenBook este bine pus la punct. Carcasa este realizată din metal, se simte solidă și oferă ideea că acest laptop poate suferi câteva lovituri. ZenBook are, de asemenea, o tastatură frumoasă, care se poate apleca ușor dacă o apăsați mult. Nu este atât de vizibil, în utilizarea normală. Balamaua este, de asemenea, importantă pentru ZenBook Flip, deoarece puteți pune laptopul în diferite poziții. Aceasta funcționează excelent, balamaua fiind rigidă - ceea ce este un plus în acest caz - și solidă.

4. Este potrivit pentru birou

Există, de asemenea, 2 tipuri de ZenBook care rulează pe Windows 10 Pro: UX305CA și UX305UA. Acest sistem de operare oferă avantaje în timpul zilei de lucru, deoarece puteți stoca fișiere criptate acolo și vă puteți conecta cu ușurință la un alt computer la distanță. Toate ZenBook-urile sunt menite să fie luate la întâlniri de afaceri, datorită construcției lor robuste și a dimensiunilor compacte.

5. Este la fel de elegant ca un MacBook

Asus concurează în mod clar cu Apple. MacBook-ul se referă în principal la aspect și, în această privință, bătălia cu ZenBook rămâne indecisă. Cu finisajul său din metal și liniile curate, ZenBook arată foarte bine și este o opțiune serioasă pentru oricine dorește un laptop frumos, dar nu vrea să lucreze cu un sistem de operare Apple.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu