22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Grădiniţa 39, din Aurel Vlaicu, intră în modernizare (FOTO)
Galaţi: Grădiniţa 39, din Aurel Vlaicu, intră în modernizare (FOTO)
Primăria municipiului Galaţi informează că Grădiniţa nr. 39, din cartierul Aurel Vlaicu, va intra în modernizare, după ce au fost atrase fonduri prin PNRR.
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi: „Galaţi este oraşul familiei şi investim în educaţie pentru viitorul copiilor. Este important ca toţi copiii să aibă parte de cele mai bune condiţii în grădiniţele şi şcolile din oraşul nostru. Şi nu ne oprim aici”.
Principalele lucrări de intervenţie la Grădiniţa nr. 39 presupun termoizolarea pereţilor exteriori şi a planşeelor, schimbarea tâmplăriei, refacerea instalaţiilor, montarea de panouri fotovoltaice, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, refacerea trotuarelor de protecţie etc.
Contractul pentru „Renovarea energetică a Grădiniţei cu program prelungit nr. 39” este în valoare de 3.840.999,91 lei lei fără TVA, iar oferta declarată câştigătoare în urma licitaţiei publice a fost cea depusă de către SMB Solid Trust Partner SRL.
Durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.
Până acum, 35 de grădiniţe, şcoli şi licee au beneficiat de proiecte de modernizare şi urmează alte 15 unităţi de învăţământ, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi. FOTO, mai jos!
  • Galerie Foto:

Articole înrudite