23 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ultimul weekend din Festivalul Ofertelor Auchan îți aduce super reduceri la carnea de pui și scutece Pampers
Ultimul weekend din Festivalul Ofertelor Auchan îți aduce super reduceri la carnea de pui și scutece Pampers

Ultimul weekend din Festivalul Ofertelor WoowW la Auchan îți aduce super reduceri! Până pe 2 aprilie în toate magazinele din țară și online, pe auchan.ro, găsești reduceri la sute și sute de produse, alimentare și nealimentare. Mai mult, dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan, ai parte de extra bonusuri. În plus, pentru comenzile de peste 100 de lei plasate în magazinul online auchan.ro, livrarea este gratuită.

Nu rata ofertele WoowW! Weekend-ul acesta, între 29 – 31 martie, la Festivalul Ofertelor găsești piept de pui dezosat fără piele la doar 19,80 lei/kg (-39% reducere), chiar dacă ai sau nu card de fidelitate MyCLUB Auchan.

De asemenea, tot între 29 – 31 martie, ai 30% reducere pe loc, pe cardul de fidelitate, la toată gama de scutece Pampers.

Totodată, știai că dacă îți deschizi cont și plasezi pentru prima dată o comandă pe auchan.ro folosind cardul de fidelitate, ai parte de 5% reducere de bun venit la întreaga valoare a coșului de cumpărături? Reducerea este valabilă o singură dată.

Răsfoiește catalogul cu cele mai importante oferte: https://rb.gy/bx93dk.

Tombolă surpriză cu premii totale de 30.000 de euro net

Simpla folosire a cardului MyClub Auchan la cumpărături, până pe 2 aprilie, aduce șansa câștigării marelui premiu de 20.000 euro (echivalentul în lei), direct în cont sau a unuia din cele 10 premii de 1.000 Euro, echivalentul în lei transmis ca bonus pe cardul de fidelitate, în cadrul unei tombole special dedicate evenimentului comercial. Regulamentul acțiunii se găsește pe auchan.ro și în magazine.

Nu rata noile reduceri de la Festivalul Ofertelor WoowW!


Articole înrudite