24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cât te costă o vacanţă în România vara asta
Cât te costă o vacanţă în România vara asta

Un sejur în România în vara acestui an poate fi achiziţionat cu preţuri ce pornesc de la 200 lei pe noapte pentru două persoane la munte şi 1250 de lei pe noapte tot pentru două persoane pe litoral, potrivit unei platforme hoteliere.
"Preţurile variază în funcţie de destinaţie, bineînţeles, însă intervalele de preţ variază între 280 de lei şi 1250 de lei/noapte pentru 2 persoane pe litoral, între 200 şi 500 de lei/noapte pentru 2 persoane la munte, între 220 şi 859 de lei în staţiunile balneare şi între 210 şi 812 lei în marile oraşe. În ceea ce priveşte destinaţiile mai puţin populare în sezonul estival, dar care pot fi o excelentă opţiune pentru concediul de vară, situaţia preţurilor se prezintă astfel: Maramureş (425 lei/2 persoane/noapte), Sovata (410 lei/2 persoane/noapte), Băile Herculane (630 lei/2 persoane/noapte), Valea Prahovei (550 lei/2 persoane/noapte)", se arată într-un comunicat al platformei hoteliere.
În ceea ce priveşte tarifele la cazare de pe litoral, la Mamaia tariful este de 490 de lei/2 persoane/noapte, la Eforie Nord - 390 de lei/2 persoane/noapte iar la Costineşti - 330 de lei/2 persoane/noapte. Potrivit platformei hoteliere, există un interes tot mai mare pentru locurile autentice pe care le păstrează România. Foarte căutate sunt satele rustice din zona Transilvaniei, care au păstrat tradiţiile, staţiunile balneare, care oferă atât facilităţi de tratament pentru diverse afecţiuni, cât şi opţiuni de distracţie pentru întreaga familie, Delta Dunării, Maramureşul şi Bucovina.


Articole înrudite