22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Angajări cu normă întreagă la Infecţioase! Se caută asistent şi îngrijitoare
Angajări cu normă întreagă la Infecţioase! Se caută asistent şi îngrijitoare

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” Galaţi organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor contractuale de execuţie, cu normă întreagă, după cum urmează: 1 post asistent medical generalist - perioadă nedeterminată (Secţia Clinică Boli Infecţioase I); 2 posturi îngrijitoare - perioadă nedeterminată (Secţia Clinică Dermatologie).
Condiţii specifice! Pentru posturile de asistent medical generalist cu studii PL/SSD/SS: diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997; diplomă de bacalaureat; vechimea nu este obligatorie. Iar pentru posturile de îngrijitoare: minim şcoală generală; vechimea nu este obligatorie.
! Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 06.03.2024, la sediul unităţii spitaliceşti din str. Traian, nr. 393, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10.00-14.00, potrivit posturi.gov.ro.

Citeşte şi Spitalele gălăţene angajează! Posturi vacante la Militar şi Spitalul pentru Copii


Articole înrudite