22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La 74 de ani, "poftită" de un tânăr de 32 de ani! Bătrână s-a trezit cu el în casă (VIDEO)
La 74 de ani, "poftită" de un tânăr de 32 de ani! Bătrână s-a trezit cu el în casă (VIDEO)

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 20:15, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de către o femeie, de 74 de ani, din localitatea Salcia Tudor, cu privire la faptul că în aceeaşi seară, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în locuinţa sa şi ar fi agresat-o.
Din primele cercetări a reieşit faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 20:00, un bărbat, ar fi pătruns în locuinţa femeii şi i-ar fi propus să întreţină raporturi sexuale cu acesta, iar, în urma refuzului femeii, bărbatul ar fi bruscat-o, aceasta reuşind să fugă şi să ceară ajutor vecinilor.
Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 21 februarie, poliţiştii l-au depistat şi identificat pe bărbatul în cauză, fiind vorba de un brăilean, de 32 de ani, din comuna Râmnicelu, acesta fiind reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la viol şi violare de domiciliu.
Astăzi, 22 februarie, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
Acesta a fost încarcerat în Centrul de Rreţinere şi Arestare Preventivă Brăila. VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite