13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Spitalele gălăţene angajează! Posturi vacante la Militar şi Spitalul pentru Copii
Spitalele gălăţene angajează! Posturi vacante la Militar şi Spitalul pentru Copii

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti” Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de conducere de personal civil contractual, cu durata timpului de lucru de 8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână: asistent medical şef, grad profesional „asistent medical generalist principal” în Compartimentul Primire Urgenţe - studii de licenţă.
Condiţiile specifice necesare pentru ocuparea postului: nivel de studii: superioare absolvite cu diplomă de licenţă, domeniul Sănătate, programul de studii/specializarea: Asistenţă medicală generală; vechime: minim 5 ani ca asistent medical generalist; certificat grad principal; conduită morală şi disciplinară corespunzătoare lucrului într-un mediu militar; starea de sănătate: să fie declaraţi „apt din punct de vedere medical”; disponibilitate pentru prezentare la program în cazul solicitărilor de urgenţă; cunoştinţe de operare pe calculator - Microsoft Office - nivel mediu.

De asemenea, Spitalul Militar Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de execuţie de personal civil contractual, cu durata timpului de lucru de 6 ore/zi, 30 de ore pe săptămână: asistent medical de radiologie, grad profesional „asistent medical” la Şef laborator în Laboratorul de Radiologie şi imagistică medicală/Formaţiuni medicale/Director medical - studii postliceale.
Condiţiile specifice necesare pentru ocuparea postului: nivel de studii: postliceale sanitare; diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. 797/1997, în specialitatea Radiologie, cu competenţe profesionale certificate în specializarea Radiologie-imagistică medicală; diplomă de bacalaureat; vechime: 6 luni vechime în specialitate; conduită morală şi disciplinară corespunzătoare lucrului într-un mediu militar; starea de sănătate: să fie declaraţi „apt din punct de vedere medical”; disponibilitate pentru prezentare la program în cazul solicitărilor de urgenţă; cunoştinţe de operare pe calculator - Microsoft Office - nivel mediu.

Totodată, este disponibil şi un post de medic specialist confirmat în specialitatea Gastroenterologie în cadrul compartimentului Gastroenterologie din secţia Medicină internă / Formaţiuni medicale la Directorul medical, personal civil contractual, funcţii de execuţie, cu contract pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, durata timpului de lucru fiind de 7 ore/zi, 35 ore/săptămână.
Condiţii specifice de participare la concurs/examen: studii superioare certificate prin diplomă de medic sau diplomă de licenţă în medicină; certificat de medic specialist în specialitatea gastroenterologie; vechime: stagiu de rezidenţiat terminat; conduită morală şi disciplinară corespunzătoare lucrului într-un mediu militar; disponibilitate pentru prezentare la program în cazul solicitărilor de urgenţă.

! Data limită de depunere a dosarelor este 01.03.2024. Dosarele se depun în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00 - 15.00, la sediul unităţii spitaliceşti din str. Traian, nr. 199.

! Încadrarea personalului declarat admis se va face în termen de maximum 15 zile lucrătoarte de la data afişării rezultatelor finale ale concursului.

În plus, spitalul organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de execuţie de personal civil contractual, durata timpului de lucru fiind de 8 ore zilnic: Consilier juridic gr.IA în Biroul achiziţii publice şi contractări / Structuri sprijin decizional - studii superioare.
Condiţiile specifice necesare pentru ocuparea postului: nivel de studii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental al Ştiinţelor sociale, ramura-Ştiinţe juridice, domeniul de licenţă-Drept; vechime în specialitatea studiilor: minim 6 ani şi 6 luni; conduită morală şi disciplinară corespunzătoare lucrului într-un mediu militar; disponibilitate pentru prezentare la program în cazul solicitărilor de urgenţă; cunoştinţe de operare pe calculator: Cunoaşterea aplicaţiilor din pachetul Microsoft Office, navigare pe internet, utilizare aplicaţie SEAP.
Depunerea dosarelor de concurs, până pe 23.02.2024, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00 - 15.00, la sediul unităţii spitaliceşti .

IMPORTANT! Nivelul de acces al funcţiei la informaţii clasificate este secret de serviciu. În acest sens este necesar acordul scris al persoanei care doreşte să candideze privind efectuarea verificărilor în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate, în situaţia în care va fi declarată „admisă”.

Şi Spitalul Clinic de Urgenţă Pentru Copii „Sf. Ioan” Galaţi scoate la concurs 1 post medic specialist în specialitatea pediatrie în cadrul Secţiei Clinice Pediatrie II, cu normă întreagă de 7 ore/zi, pe perioadă determinată - 5 luni.
Condiţii specifice: absolvenţi facultate de medicină şi farmacie, cu diplomă de licenţă; certificat de confirmare a gradului profesional şi specialităţii.
Data limită de depunere a dosarelor este 27.02.2024 (inclusiv), în format fizic, la sediul spitalului din str. Gheoghe Asachi, nr. 2, Serviciul RUNOS, în zilele lucrătoare, în intervalul 10.00 - 13.00. (sursa: posturi.gov.ro)

Citeşte şi Spitalul Judeţean Galaţi scoate la concurs 69 de posturi


Articole înrudite