05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă 22.12.2023
Comunicat de presă 22.12.2023

ANUNȚ FINALIZARE PROIECT POR 2.2 -

„CONSTRUIRE HOTEL PRIN MODERNIZARE, DEMOLARE PARȚIALĂ

ȘI EXTINDERE CLĂDIRE EXISTENTĂ (C1) ”

 

S.C. AGATUR S.R.L., în calitate de Beneficiar, finaliează proiectul „CONSTRUIRE HOTEL PRIN MODERNIZARE, DEMOLARE PARȚIALĂ ȘI EXTINDERE CLĂDIRE EXISTENTĂ (C1) ”, cod MySMIS 110123, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 11.754.362,60 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.509.379,00 lei.

Obiectivele proiectului:

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat îmbunătățirea competitivității economice prin cresterea productivității muncii la S.C. AGATUR S.R.L. în sectorul competitiv identificat în Strategia Națională de Competitivitate (Anexa 2, cod CAEN 5510 Hoteluri și alte facilitați de cazare similare).

Obiective specifice:

  1. Diversificarea activității societății prin prestarea de servicii turistice;
  2. Creșterea numărului de locuri de muncă cu 17 angajați, în anul I după implementarea proiectului.
  3. Crearea unei campanii de informare, publicitate și promovare eficientă.

Rezultat proiect: Un hotel boutique, la standardul de 4 stele care ca va oferi: servicii de cazare; găzduirea de evenimente de tip conferință sau workshop; activitați de alimentație publică și de servire a băuturilor; servicii de relaxare de tip fitness și spa.

Impactul proiectului:

- Utilizarea forței de muncă locală;

- Promovarea principiilor privind egalitatea de gen, nediscriminarea, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate, utilizarea eficientă a resurselor;

- Dezvoltarea mediului de afaceri local și regional.

Durata de implementare a proiectului este 01.04.2016 – 31.12.2023

 

S.C. AGATUR S.R.L.

Municipiul Galați, Bulevardul George Coșbuc, nr. 1, județul Galați

Telefon: +40 747 348 484, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Manager de proiect: Agache Costică


Articole înrudite