Antonio Banderas filmează în Salonic pentru "Barracuda" Recomandat

Joi, 29 Iulie 2021 11:15
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antonio Banderas va juca în thrillerul cu gangsteri "Barracuda", care va fi filmat în orașul grecesc Salonic, unde va fi amenajat un decor care va reproduce atmosfera din Miami și statul american Florida, relatează EFE.
Producătorul filmului, Robert Van Norden, se află în prezent în acest oraș din nordul Greciei pentru a alege spațiile în care va fi filmat acest lungmetraj de acțiune, al cărui buget a fost estimat la aproximativ 20 de milioane de euro (24 de milioane de dolari).
Van Norden a dezvăluit pentru mass-media locale că filmările vor începe curând, iar membrii echipelor de producție vor locui în orașul Salonic timp de cinci săptămâni, perioadă în care sunt prevăzute 30 de zile de filmare.
Producătorul a dezvăluit că filmul îl prezintă pe un fost delincvent, interpretat de Antonio Banderas, care trebuie să înfrunte cunoștințe ale sale din cercurile mafiote pentru a salva viața unei fetițe.
Întrucât povestea se desfășoară în Florida, producătorii peliculei vor trebui să se asigure că "unele părți din oraș vor semăna cu ceea ce se află în alte zone", a spus Robert Van Norden.
"Este munca noastră și suntem bucuroși să facem acest lucru în Salonic", a explicat Van Norden.
"Va fi un film care nu va prezenta Salonicul sau Grecia, ci condițiile și infrastructura necesare pentru a se 'transforma' în Miami", a subliniat la rândul lui directorul grec de producție, Dimitris Kampas. (sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu