Elon Musk şi copiii săi cu nume ciudate Recomandat

Vineri, 11 Martie 2022 15:52
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mogulul de la Tesla şi partenera sa, Grimes, şi-au întâmpinat în secret, în decembrie 2021, al doilea copil împreună, o fetiţă pe nume Exa Dark Siderael, printr-o procedură surogat, în decembrie 2021.
Copilul cu un nume neobişnuit, Y, se alătură celorlalţi şase copii ai lui Musk: Griffin, Xavier, Kai, Saxon, Damian şi X.

Faceţi cunoştinţă cu copiii omului de afaceri miliar, dar şi cu mamele lor:
- Nevada Alexander Musk
După ce s-au căsătorit în ianuarie 2000, Musk şi autoarea canadiană Justine Wilson l-au avut pe fiul lor, Nevada Alexander Musk în 2002. Nevada a murit de sindromul morţii subite a sugarului, sau SIDS, la doar 10 săptămâni.
- Griffin şi Xavier Musk
După ce şi-au pierdut primul născut, Musk şi Wilson au apelat la fertilizare "in vitro" pentru a-şi creşte familia. Ea a născut gemeni, Griffin şi Xavier Musk, în aprilie 2004. Băieţii au acum 17 ani.
- Kai, Saxon şi Damian Musk
Fostul cuplu a mai folosit şi fertilizarea "in vitro" pentru a-i avea pe tripleţii Kai, Saxon şi Damian în ianuarie 2006. Trio-ul are acum 16 ani.
Musk şi Wilson au divorţat în 2008 şi împart custodia celor cinci fii ai lor.
- X AE A-XII Musk
După două căsătorii cu starul "Westworld" Talulah Riley şi o scurtă relaţie cu actriţa Amber Heard, Musk a început să se întâlnească cu cântăreaţa Grimes în mai 2018. Ea l-a născut pe fiul lor, botezat X AE A-XII, în mai 2020. X are acum 1 ani.
X a fost iniţial numit X AE A-12, dar "AE" şi "12" au încălcat legea din California pentru că nu corespund cu alfabetulul englez, forţând părinţii să-i schimbe numele.
- Exa Dark Siderael Musk
Grimes a dezvăluit în martie 2022 că ea şi celebrul fondator a lui  SpaceX şi-au întâmpinat prima fiică, Exa Dark Siderael Musk, obţinută prin mamă surogat în decembrie 2021. Ea a primit porecla Y după ce celălalt copil al lor, care a fost numit X.
Grimes s-a referit la Musk drept "iubitul" ei în interviul bombă din revista Vanity Fair, deşi ea a considerat relaţia lor ca "fluidă". La câteva ore după ce a fost publicată povestea de pe copertă, ea a scris pe Twitter că s-au despărţit din nou.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu