20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elon Musk şi copiii săi cu nume ciudate
Elon Musk şi copiii săi cu nume ciudate

Mogulul de la Tesla şi partenera sa, Grimes, şi-au întâmpinat în secret, în decembrie 2021, al doilea copil împreună, o fetiţă pe nume Exa Dark Siderael, printr-o procedură surogat, în decembrie 2021.
Copilul cu un nume neobişnuit, Y, se alătură celorlalţi şase copii ai lui Musk: Griffin, Xavier, Kai, Saxon, Damian şi X.

Faceţi cunoştinţă cu copiii omului de afaceri miliar, dar şi cu mamele lor:
- Nevada Alexander Musk
După ce s-au căsătorit în ianuarie 2000, Musk şi autoarea canadiană Justine Wilson l-au avut pe fiul lor, Nevada Alexander Musk în 2002. Nevada a murit de sindromul morţii subite a sugarului, sau SIDS, la doar 10 săptămâni.
- Griffin şi Xavier Musk
După ce şi-au pierdut primul născut, Musk şi Wilson au apelat la fertilizare "in vitro" pentru a-şi creşte familia. Ea a născut gemeni, Griffin şi Xavier Musk, în aprilie 2004. Băieţii au acum 17 ani.
- Kai, Saxon şi Damian Musk
Fostul cuplu a mai folosit şi fertilizarea "in vitro" pentru a-i avea pe tripleţii Kai, Saxon şi Damian în ianuarie 2006. Trio-ul are acum 16 ani.
Musk şi Wilson au divorţat în 2008 şi împart custodia celor cinci fii ai lor.
- X AE A-XII Musk
După două căsătorii cu starul "Westworld" Talulah Riley şi o scurtă relaţie cu actriţa Amber Heard, Musk a început să se întâlnească cu cântăreaţa Grimes în mai 2018. Ea l-a născut pe fiul lor, botezat X AE A-XII, în mai 2020. X are acum 1 ani.
X a fost iniţial numit X AE A-12, dar "AE" şi "12" au încălcat legea din California pentru că nu corespund cu alfabetulul englez, forţând părinţii să-i schimbe numele.
- Exa Dark Siderael Musk
Grimes a dezvăluit în martie 2022 că ea şi celebrul fondator a lui  SpaceX şi-au întâmpinat prima fiică, Exa Dark Siderael Musk, obţinută prin mamă surogat în decembrie 2021. Ea a primit porecla Y după ce celălalt copil al lor, care a fost numit X.
Grimes s-a referit la Musk drept "iubitul" ei în interviul bombă din revista Vanity Fair, deşi ea a considerat relaţia lor ca "fluidă". La câteva ore după ce a fost publicată povestea de pe copertă, ea a scris pe Twitter că s-au despărţit din nou.


Articole înrudite