19 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii vor organiza în ţară mitinguri de susţinere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, pentru a explica românilor că trebuie apărată democraţia şi valorile statului de drept.
„PDL va organiza mitinguri de susţinere. Mergem în mod sigur alături de preşedinte. Avem mare încredere în momentul de faţă că avem pentru ce să ne batem. Indiferent cine ar fi fost astăzi preşedintele României, eu cred că românii au motive să iasă în stradă şi să se bată pentru apărarea valorilor statului de drept”, a spus Boureanu, la finalul unei întâlniri a liderilor PDL, care a avut loc la sediul central al partidului din Modrogan.
Acesta a explicat că Traian Băsescu va avea propria echipă de campanie, care va lucra cu cea a PDL.
Potrivit vicepreşedintelui PDL, deocamdată, partidul nu s-a gândit la un slogan de campanie, însă el a afirmat, răspunzând unei întrebări, că i se pare „extrem de sugestivă” o lozincă care circulă deja pe internet: „256 sunt alături de Năstase”.
„Acestă campanie pentru referendum este un prilej să le explicăm românilor că suntem într-o situaţie extrem de neplăcută, care vulnerabilizează România pe plan internaţional, o situaţie care ne-a făcut să pierdem tot ceea ce am câştigat, ca şi credibilitate, ca ţară democrată în ultimii ani”, a mai spus Boureanu.


Articole înrudite