18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Guvernul va lucra în zilele următoare la capacitate maximă”
„Guvernul va lucra în zilele următoare la capacitate maximă”
Premierul Victor Ponta le-a atras atenţia miniştrilor, reuniţi sâmbătă în cadrul unei şedinţe la Palatul Victoria, că Executivul va lucra în perioada următoare la capacitate maximă, mai ales că trebuie făcut „un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României”.
„În zilele următoare Guvernul lucrează la capacitate maximă indiferent de faptul că Parlamentul sau alte instituţii se mai bucură de concediu. Dumneavoastră trebuie să fiţi zi de zi la Guvern. Vom avea probabil mai mult de o şedinţă săptămânală pentru a rezolva rapid toate problemele pe care le avem. Este nevoie să asigurăm stabilitatea şi liniştea de care este absolut nevoie şi mai ales vom face un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României, purtată tocmai de cei care câştigă mii de euro pentru a reprezenta România prin diverse structuri ale Parlamentului European. Miile de euro pe care le câştigă în fiecare lună din munca românilor le-au folosit pentru a denigra România şi să strice o muncă făcută de foarte mulţi ani de români şi foarte multe guverne. E mare păcat că la 22 de ani de la Revoluţie cineva nu pleacă de la putere decât distrugând ţara. Obligaţia noastră este ca şi până acum să facem administraţia funcţională”, a delcarat Victor Ponta în deschiderea şedinţei de Guvern.
Premierul a făcut un apel către ministrul de Interne, Ioan Rus, pentru organizarea în bune condiţii a referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
De asemenea, Victor Ponta le-a spus miniştrilor Sănătăţii şi Administraţiei şi Internelor să fie luate măsuri pentru a limita efectele caniculei asupra populaţiei.
Victor Ponta i-a atras atenţia minsitrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, să „nu-i facă o surpriză cu autostrăzile pe 20 iulie”. „Să vă duceţi din nou în vizită peste ei şi să fiu sigur că de data asta se ţin de cuvânt”, l-a rugat Ponta pe Silaghi.


Articole înrudite