27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Hygienium a câştigat „Rm.Sărat Beach Volleyball Open 2023”
CSU Hygienium a câştigat „Rm.Sărat Beach Volleyball Open 2023”

În perioada verii sunt la modă turneele de volei pe nisp. Startul sezonului intern a fost dat în weekend la Rm.Sărat unde au fost prezente 9 echipe feminine şi 16 masculine. CSU Hygienium Galaţi, în formula Sorina Răileanu - Diana Milea, şi-a respectat blazonul şi a câştigat trofeul pus în joc după un parcurs fără greşeală cu 4 victorii şi un singur set cedat.
„A fost un turneu extraordinar, organizarea s-a ocupat în detaliu de toate aspectele. Sportivii au fost foarte mulţumiţi, de asemenea şi arbitrii. Nu a fost uşor deloc, toate meciurile au fost grele. S-a făcut tablou de 12. Am câştigat 2 meciuri pe tablou, semifinala şi finala mare. În finală, am pierdut primul set, dar am revenit şi am câştigat 2-1. Suntem foarte fericite, mulţumite de rezultat şi avem o energie pozitivă în ceea ce priveşte turneele ce urmează”, ne-a declarat Sorina Răileanu.
În perioada următoare mai sunt programate cinci turnee, finala Campionatului Naţional de beach voley urmând să aibă loc în luna august sau septembrie la Iaşi. CSU Hygienium este vicecampioana naţională en-titre.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite