Cristian Dima: Mă tem că investiţia în Plaja Dunărea va fi dusă de valuri în timp foarte scurt! Recomandat

Miercuri, 24 Februarie 2021 16:33
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul bagă milioane de euro într-o plajă ce va fi folosită de gălăţeni timp de 3 luni pe an în loc să fie investiţi într-un spital municipal care să ajute la decongestionarea spitalului judeţean. În şedinţa Consiliului Local Galaţi de miercuri, s-a votat suplimentarea cheltuielilor pentru Plaja Dunărea cu încă un milion de euro. În total, suma investită până acum în plaja de la Galaţi este de 6 milioane de euro. Şi încă nu s-a terminat! Câte ajustări ale valorii totale ale acestei investiţii vor mai fi făcute până la finalizarea lucrărilor rămâne de văzut.

Nu spun că gălăţenii nu au nevoie de o plajă, de un loc unde să-şi petreacă timpul liber, mai ales că mulţi nu-şi permit să meargă în concedii, la mare. Însă trebuie să ne gândim şi la nevoile urgente ale acestui oraş, iar sănătatea e mai importantă decât orice. Dacă luăm în calcul şi faptul că statul este cel mai prost manager al unor investiţii sau cel prost administrator al unor astfel de obiective, o să vedem că o cheltuială aşa de mare nu se justifică şi nici nu poate fi recuperată vreodată din exploatare. Mă tem că investiţia în Plaja Dunărea va fi dusă de valuri în timp foarte scurt!

De aceea consider că plaja gălăţenilor se putea face cu bani mai puţini şi bine gestionaţi, iar diferenţa putea fi investită într-un spital municipal de care Galaţiul are cu adevărat nevoie!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu