29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deputatul PDL de Galaţi, Mihail Boldea, propus pentru excludere din partid de Biroul Permanent Local, condus de Marius Necula, din cauza unor declaraţii dure ale acestuia la adresa premierului Emil Boc, a fost invitat să se înscrie în PDL Brăila de către Constantin Dumitriu, liderul interimar al organizaţiei brăilene.
Constantin Dumitriu, fost membru PDL Galaţi, până când a preluat cu statut de interimat şefia organizaţiei judeţene a PDL Brăila, s-a arătat împotriva propunerii de excludere din partid formulate de Biroul Permanent Local din Galaţi, susţinând că BPL nu are competenţe în acest domeniu. “Biroul Permanent Local nu poate exclude un parlamentar, nici măcar un membru. Cel care exclude este BPJ. În cazul parlamentarilor, excluderea din partid se face de către Consiliul Naţional. Deputatul Boldea nu doreşte să îşi schimbe colegiul, ci să rămână membru al partidului, ca atare îl vom primi la Brăila, dacă nu are loc la Galaţi”, a declarat Constantin Dumitriu.
Liderul PDL Brăila a ţinut să precizeze că nu este de acord cu declaraţiile date de Mihail Boldea la adresa premierului Emil Boc, dar că, din discuţiile pe care le-a avut personal cu Boldea, acesta regretă cele spuse. “Eu cred că tinereţea îl împinge câteodată să mai facă şi erori. Am avut o discuţie personal cu el şi, sincer, nu se bucură de aceste declaraţii pe care le-a făcut”, a completat Dumitriu.


Articole înrudite