28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doi primari din judeţul Galaţi au schimbat "barca" politică
Doi primari din judeţul Galaţi au schimbat "barca" politică

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat (PSD) a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă ce s-a desfăşurat joi, 14 aprilie 2022, că partidul s-a "înnoit" cu încă doi primari de comună. Este vorba despre primarul comunei Matca, Marin Gheorghe, şi primarul comunei Cudalbi, Grigore Gheonea. Ambii au fost membrii ai Pro România, partid care după ce a pierdut alegerile parlamentare, filiala de la Galaţi s-a desfiinţat.
"Primarul comunei Matca, Marin Gheorghe, şi primarul comunei Cudalbi, Grigore Gheonea, sunt doi primari foarte buni, foarte eficienţi. Cele două localităţi trebuie să beneficieze de tot ceea ce înseamnă o schimbare a vieţii locuitorilor în bine şi această echipă a Partidului Social Democrat formată din preşedintele Costel Fotea şi primarul Ionuţ Pucheanu a arătat că în tot ceea ce înseamnă transformarea localităţilor din judeţul Galaţi, această acţiune se petrece în condiţii foarte bune şi aceasta a fost şi dorinţa domniilor lor de a se alătura echipei Partidului Social Democrat", a spus preşedintele organizaţiei gălăţene a PSD, Dan Nica.
"Chiar de când mi-am propus să candidez am vrut să fac ceva bun, să dezvoltăm comunitatea noastră. Atunci nu am putut să candidez din partea PSD şi am candidat din partea Pro România. După ce am câştigat alegerile locale, Pro România nu a mai fost pe plan naţional. Şi atunci m-am îndreptat către PSD pentru că gândul meu a fost de la început să fiu cu partea socială. Am făcut o echipă foarte bună cu preşedintele Nica, cu preşedintele Fotea şi vrem să dezvoltăm şi economic comunitatea noastră", a spus primarul comunei Matca, Marin Gheorghe.
"Am candidat din partea partidului Pro România. deşi am fost membru PSD din 1994, conjuctura a făcut ca după două mandate de viceprimar alături de un primar PSD a fost o neînţelegere şi el a candidat din partea PSD, eu din partea Pro România. Nu am fost plecat nicio secundă, nici cu gândul, nici cu inima din PSD", a declarat primarul comunei Cudalbi, Grigore Gheonea.


Articole înrudite