14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Magazin de carne din Piața Centrală închis de Protecția Consumatorilor Galați
Magazin de carne din Piața Centrală închis de Protecția Consumatorilor Galați

Protecţia Consumatorilor Galaţi anunţă concluziile preliminare referitoare la amplul control de ieri, miercuri, 13 aprilie, din Piaţa Centrală din oraş, dar şi primele amenzi.

Astfel, au fost descoperite peste 492 de kilograme de produse alimentare neconforme şi au fost date amenzi de peste 45.000 de lei şi o oprire a activităţii (un magazin de carne).

„Modul în care unii agenţi economici îşi desfăşurau activitatea putea pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor şi cred că unii dintre ei pun mai presus câştigul financiar în detrimentul respectării prevederilor legale. Discutăm despre o cantitate de aproape jumătate de tonă, carne şi peste, alimente neconforme, la câţiva agenţi economici într-o piaţă centrală, o cantitate foarte mare. Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare pentru  distrugere şi s-au aplicat până în momentul de faţă amenzi de peste 45.000 lei, dar este o concluzie preliminară pentru că nu s-au încheiat toate controalele”, a precizat Sorin Susanu, comisar şef Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi.

Despre controlul de ieri, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul „Protecţia Consumatorilor a descins în Piaţa Centrală: Gălăţenii nu pot pune aşa ceva pe masă! (FOTO/VIDEO)“, unde puteți vedea și imagini și videoclipuri din cadrul acțiunii.

Articole similare:

Bucătăria unui mare hotel din Galaţi închisă de Protecţia Consumatorilor (FOTO/VIDEO)

Protecţia Consumatorilor Galaţi, condusă de "Cattani de România"


Articole înrudite