20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Partidul Dianei Şoşoacă are filială şi la Galaţi
Partidul Dianei Şoşoacă are filială şi la Galaţi

În data de 04 iulie 2022, în judeţul Sibiu, a avut loc o întâlnire de lansare a partidului "S.O.S. România", moment în care senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost numită preşedintele acestei formaţiuni politice. Din aceeaşi dată, se înfiinţează şi Filiala Galaţi a partidului, sub conducerea dr. Gabriela-Violeta Iordăchiţă - sociolog (foto ↓).

diana sosoaca gabriela iordachita

"Partidul aşteptat de toţi românii pentru a renaşte România din propria cenuşă!", este motto-ul partidului, iar ca ideologie, "este un partid de orientare naţionalist progresistă ce nu promovează ura naţională şi militează pentru refacerea demnităţii naţionale, bunăstare economică prin dezvoltarea unor capacităţi economice proprii, promovarea tuturor valorilor autentic româneşti, în contextul multiculturalităţii ce derivă din apartenenţa noastră la valorile Uniunii Europene", se arată pe site-ul "S.O.S. România" Galați.

Partidul "S.O.S. România" a fost înfiinţat pe 23 noiembrie 2021, de Gib Adeluţă, Gib Gabriel şi Viziteu Maricel, împreună cu Diana Iovanovici-Şoşoacă.


Articole înrudite