PER: Vestea că Bogdan Stanoevici s-a stins ne-a doborât; pierderea este uriaşă Recomandat

Marți, 12 Ianuarie 2021 14:44
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidul Ecologist Român, din partea căruia Bogdan Stanoevici a candidat pentru un mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie, transmite condoleanţe familiei actorului, adăugând că "pierderea este uriaşă".
"Vestea că Bogdan Stanoevici s-a stins ne-a doborât! Am sperat, alături de colegi, că îşi va reveni şi ne vom revedea. Pierderea este uriaşă, acest om care a pierdut lupta cu viaţa ne-a fost bun prieten şi coleg devotat. Un om energic, determinat, mereu pus pe glume şi foarte muncitor. Este o onoare pentru noi că l-am avut candidat pe Bogdan, că PER a fost ultimul său proiect politic! Îl vom păstra în sufletele noastre mereu zâmbind, pentru că aşa era el! Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!" - este mesajul postat pe Facebook de formaţiunea politică.
În decembrie, la alegerile parlamentare, Bogdan Stanoevici a candidat din partea PER Mureş pentru Camera Deputaţilor.
Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, după ce se infectase cu COVID-19. El fusese internat în decembrie la Spitalul "Sf. Pantelimon", ulterior fiind transferat la Institutul "C. C. Iliescu". (Sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu