21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A primit cuie şi nituri în locul unui iPhone 11 Pro (FOTO/VIDEO)
A primit cuie şi nituri în locul unui iPhone 11 Pro (FOTO/VIDEO)

O femeie, în vârstă de 64 de ani, a vrut să-i cumpere fiicei ei telefonul dorit şi a mers la un magazin de specialitate dintr-o reţea naţională, unde a încheiat un contract în rate la unul din punctele de desfacere din Galaţi. S-a angajat, totodată, să plătească în rate produsul şi a semnat contractul de finanţare, urmând ca în câteva zile, prin serviciul de curierat, să primescă marfa de la depozitul din Bucureşti.

Curierul a fost întâmpinat cu bucurie, iar nepotul femeii chiar a vrut să imortalizeze momentul desfacerii pachetului printr-un clip filmat (VEZI VIDEO MAI JOS! ↓). Numai că în cutie, în loc de iPhone 11 Pro, se aflau şuruburi şi cuie. „Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie, a găsit şuruburi, nituri, cuişoare (VEZI FOTO DESCHIDERE! ↑). Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă“, spune Elena Pepene, păgubita (VEZI FOTO ÎN GALERIA DE IMAGINI DE MAI JOS! ↓).

Contactate prin avocat, niciuna dintre entităţi, societatea de distribuţie şi cea de curierat, nu au recunoscut nimic, aşa că familia a apelat la poliţie. Asta chiar dacă, iniţial, poliţiştii au râs când au văzut cutia de telefon cu şuruburi. Şi-au dat seama apoi că nu e nicio glumă la mijloc. „Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. Poliţiştii speră ca prin serviciile de investigare informative să dea de urma produsului furat, iar păgubaşa să nu fie obligată să plătească rate în valoare de 6.700 lei pentru cuie şi piuliţe.


Articole înrudite