29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Zvonul potrivit căruia senatorul democrat-liberal Marius Necula bate la porţile PP-DD pentru o candidatură la alegerile parlamentare, în condiţiile în care PDL nu doreşte să îi mai permită să intre în cursa pentru Parlamentul României, a stârnit reacţii aprinse în sânul partidului lui Dan Diaconescu, la Galaţi. Preşedintele Organizaţiei Municipale a PP-DD, Picu Roman, ne-a declarat că membrii formaţiunii politice gălăţene s-au declarat împotriva acestui transfer politic. Ba mai mult, în cazul în care Marius Necula va încerca să adere oficial la PP-DD, Biroul Permanent Judeţean al formaţiunii politice ar putea vota împotrivă.
„Am auzit şi eu că vrea să vină la noi, însă trebuie să treacă de BPJ, să îi fie validată intrarea în partid. Oficial, nu ni s-a comunicat nimic în acest sens şi, personal, nu am avut nicio discuţie cu Marius Necula. Mă deranjează foarte tare acest zvon. Fiecare să îşi facă veacul acolo unde s-a consacrat. PP-DD nu este o soluţie de avarie”, ne-a declarat Picu Roman.
Senatorul democrat-liberal Marius Necula va afla, săptămâna aceasta, dacă PDL îi va permite să candideze pentru un nou mandat de parlamentar. Biroul Permanent Judeţean al portocaliilor gălăţeni se va reuni zilele acestea în vederea validării candidaţilor pentru colegiile de deputat şi senator din judeţul Galaţi. Ulterior, lista privind candidaturile va fi expediată la Bucureşti în condiţiile în care conducerea centrală a partidului are ultimul cuvânt de spus în acest sens.


Articole înrudite