19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Senatorul gălăţean Nicolae Marin a trecut la Pro România. Guvernul va pierde majoritatea în Senat
Senatorul gălăţean Nicolae Marin a trecut la Pro România. Guvernul va pierde majoritatea în Senat

"Am decis să activez în Pro România alături de alţi colegi din Senat, întrucât consider că este momentul pentru un alt mod de a face politică. Îmi doresc un alt stil de a face politică, un sistem de valori nou şi neviciat. Este un proiect nou, un nou început! Cred că platforma şi proiectele Pro România sunt cele care vor aduce alături de noi şi alţi oameni care îşi doresc cu adevărat ceva bun pentru români", a declarat senatorul Nicolae Marin astăzi, luni, 26 iunie 2019, confirmând astfel zvonurile care îl puneau în barca partidului condus de Victor Ponta.

Trecerea acestuia la Pro România. Trecerea are loc la mai puţin de o săptămână de la demisia din PSD despre care cotidianul nostru a relatat în articolul "Chestorul Senatului, Nicolae Marin (senator PSD de Galaţi), şi-a dat demisia din partid şi din funcţia din Senat".

Potrivit unor surse politice centrale, Nicolae Marin va fi urmat şi de senatorul PSD de Cluj, Vasile Ilea, care îşi va anunţa transferul la Pro România, la începutul sesiunii parlamentare. După cum dă înţeles şi Nicolae Marin, vor continua negocierile pentru transferul altor senatori PSD. După ultimele permutări, Pro România va avea 3 senatori: Nicolae Marin, Vasile Ilea şi Adrian Ţuţuianu. PSD va rămâne doar cu 67 de senatori în condiţiile în care ALDE iese de la guvernare, iar majoritatea în Senat este de 69 de voturi.


Articole înrudite