26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un alt tânăr PC-ist a preluat funcţia de subprefect
Un alt tânăr PC-ist a preluat funcţia de subprefect

Noul subprefect a depus ieri jurământul de învestitură, într-un ceremonial foarte scurt, în Sala mare a Palatului Administrativ din Galaţi. Daniel Răzvan Olaru, până săptămâna trecută directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurala Galaţi, a fost numit în funcţia prefecturală, în locul colegei sale de partid (Partidul Conservator, "păstorit" la Galaţi de senatorul Eugen Durbacă), Iuliana Constantinescu.
Ceremonia de învestitură s-a desfăşurat în prezenţa prefectului judeţului Galaţi dar şi a unui staff numeros al PC Galaţi, în frunte cu preşedintele Durbacă. Daniel Olaru, noul subprefect, este absolvent de drept şi fost avocat în Baroul Galaţi timp de cinci ani, dar a apărut o perioadă de timp şi în organigrama Consiliului Judeţului Galaţi, fiind angajat consilier la Direcţia Patrimoniu.
"M-a surprins această numire în funcţia de subprefect. Am fost înştiinţat oficial la jumătate de oră după ce a fost dată o ştire pe o agenţie de presă naţională... Din Partidul Conservator mi-am dat demisia pe 15 aprilie. Consider această funcţie o provocare, în condiţiile în care acest judeţ a fost lovit, în ultimul timp, de situaţii de calamitate. Sper să colaborez foarte bine cu şefii instituţiilor deconcentrate în acest sens", a declarat Olaru.


Articole înrudite