Brăila: Aparatură medicală oferită Spitalului de Obstetrică-Ginecologie, de parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” Recomandat

Vineri, 14 Mai 2021 15:12
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această perioadă pascală, preoţii de la parohia brăileană „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, în urma unor consultări cu reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Brăila, au achiziţionat două aparate de monitorizare a funcţiilor vitale pentru copiii nou-născuţi, necesare dotării Secţiei de Neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Brăila. Aceste dispozitive medicale sunt esenţiale pentru a-i supraveghea şi salva pe copiii născuţi prematur şi pe cei care suferă de diverse afecţiuni.

„Astăzi, 14 mai 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Parohia «Sfânta Cuvioasă Parascheva» din muncipiul Brăila a desfăşurat o activitate social-filantropică la maternitatea din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Brăila. Preotul paroh Ştefan Stan împreună cu cei implicaţi în activitatea social-filantropică de astăzi au predat aparatura medicală cu toate accesoriile necesare persoanelor desemnate din cadrul instituţiei spitaliceşti, iar pe lângă echipamentele medicale achiziţionate special şi donate acestui spital au fost oferite icoane, cărţi de rugăciune şi Agheasmă de la sărbătoarea «Izvorul Tămăduirii» personalului medical şi mamelor internate. Valoarea dispozitivelor medicale dăruite astăzi este de 9.000 lei. Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila se află într-o frumoasă colaborare cu mai multe parohii din Brăila, această colaborare fiind benefică pacientelor şi copiilor internaţi în acest spital, precum şi cadrelor medicale care îşi desfăşoară activitatea în această unitate medicală cu mare dăruire“, potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Dunărea de Jos Galaţi.

Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” şi-a manifestat disponibilitate ca în perioada următoare să mai achiziţioneze pentru acest spital un aparat performant de oxigenoterapie extrem de necesar pacienţilor din cadrul Secţiei de Terapie intensivă care au nevoie de respiraţie asistată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu