22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doi tineri drogaţi au făcut circ până au leşinat la trecere Bac Brăila (VIDEO)
Doi tineri drogaţi au făcut circ până au leşinat la trecere Bac Brăila (VIDEO)

Doi tineri drogaţi în ultimul hal au alertat oamenii aflaţi în acel moment în zona trecerii BAC Brăila, Unul dintre tineri era căzut pe jos iar celălalt se deplasa ciudat şi scotea sunete neinteligibile, părând că imită un animal. La un moment dat, tânărul a căzut iar oamenii erau îngrijoraţi că s-ar putea lovi la cap. Imaginile cu cei doi tineri au fost distribuite pe o reţea de socializare şi ai stârnit sute de reacţii şi comentarii, mulţi condamnând autorităţile că nu intervin.

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că, în zona trecerii BAC Brăila - Smârdan, se află doi tineri ce par a fi consumat substanţe interzise, transmitem următoarele: La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul, că doi tineri ce se află în zona BAC Brăila-Smârdan, au nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui posibil consum de substanţe interzise. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoanele prezentate în imagini, fiind vorba de doi tineri în vârstă de 23 şi 24 de ani, din oraşul Măcin, judeţul Tulcea. 

Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Verificările sunt  continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, a tranmsi IJP Brăila.

Video: https://fb.watch/fBJ-cnp6hT/


Articole înrudite