Marian Coman îşi lansează la Galaţi ”Haiganu. Fluviul Şoaptelor”

 
Luni, 23 Noiembrie 2015 00:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aflat la graniţa dintre fantasy şi horror, ”Fluviul şoaptelor” dezvăluie fascinanta întâlnire dintre un zeu decăzut şi un copil cu puteri miraculoase, romanul fiind prima parte dintr-o serie ce-l are în centru pe Haiganu, singurul dintre Cei Mari ce colindă prin lume. ”Haiganu. Fluviul Şoaptelor” metabolizează elemente din mitologia traco-dacă şi din folclorul popular pe care le transformă în ceva cu totul nou. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, romanul ”Haiganu. Fluviul Şoaptelor” te va duce pe tărâmuri populate de magi şi de fiinţe groteşti.

”Cu Fluviul Şoaptelor, Marian Coman trece de la tradiţie la modernitate, transformă basmul în fantasy şi prin asta se situează pe harta mondială a literaturii de gen. Partea cu adevărat bună e că Marian Coman este un scriitor foarte talentat şi ne reprezintă la cel mai înalt nivel”, crede scriitorul Michael Haulică.

Cel mai nou roman al lui Marian Coman s-a lansat în weekend la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus iar acum scriitorul pleacă într-un turneu de promovare a romanului în peste 20 de oraşe din România, însă primele opriri le va face la Galaţi şi Brăila, oraşele-casă ale autorului. La Galaţi, Marian Coman se va întâlni cu cititorii luni, la Teatru Dramatic Fani Tardini, la ora 16.30. Intrarea este liberă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu