18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vitezomani "frânaţi" de poliţie
Vitezomani "frânaţi" de poliţie

Astăzi, 26 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN22A,  un autoturism care circula cu viteza de 172 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 90 km/h.
Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Tulcea.
Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
Pe acelaşi sector de drum, poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un autoturism care circula cu viteza de 163 km/h.
Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Bucureşti.
Şi în acest caz a fost aplicată o sancţiune contravenţională, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
"Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!
Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!
D R U M  B U N !", transmit poliţiştii tulceni.


Articole înrudite