18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, la trei puncte de play-off. Dorinel Munteanu mai trage un semnal de alarmă în legătură cu situaţia financiară
Oţelul, la trei puncte de play-off. Dorinel Munteanu mai trage un semnal de alarmă în legătură cu situaţia financiară

Oţelul a învins vineri pe FC U Craiova 1948, scor final 1-0 (0-0) în cea de-a 25-a rundă a Superligii. Unicul gol a fost reuşit de Bodişteanu în min.64. După prima victorie pe teren propriu din 2024, echipa gălăţeană ocupă locul 10 cu 31 de puncte la trei lungimi de locul 6 pe care se află Hermannstadt 34 p, ultima poziţie care asigură calificarea pentru play-off.
„Eu ştiu că echipa trebuie să fie plătită, jucătorii să aibă un randament bun trebuie să fie plătiţi. Asta înseamnă ca toţi conducătorii care sunt la această echipă, vechi şi noi, trebuie să se zbată să aducă bani. Pentru jucători, nu pentru mine personal. Dacă pun staff-ul în calcul avem vreo cinci luni restanţe. Eu cred că ar trebui să se gândească foarte bine ce îşi doresc pe viitor cei din conducere. Sunt tot felul de discuţii în care sunt întrebat la fiecare interviu de bani. Banii nu vin aşa uşor, cel puţin la noi. Nu ştiu la alte echipe. Oamenii potenţi financiar nu investesc în sport. Am discutat cu foarte mulţi oameni, sunt oameni care au alte dorinţe, nu să investească în fotbal”, a precizat Dorinel.
Oţelul va juca următoarele două meciuri în deplasare astfel: Dinamo, pe 18 februarie, ora 20.00 şi Farul Constanţa, pe 24 februarie, ora 17.00. Trupa lui Dorinel Munteanu va reveni în faţa propriilor suporteri pe 27 februarie cu CFR Cluj. *sursa foto: Sportul Ilustrat

Citește și În sfârşit victorie pentru Oţelul


Articole înrudite