Cezar Rapotan preia acţiunile soţiei sale la Arabesque

 
Joi, 09 Februarie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cezar Rapotan preia pachetul de acţiuni de 20% deţinut de soţia sa, Angelica Rapotan, la distribuitorul şi retailerul de materiale de construcţii Arabesque din Galaţi, pe care l-au înfiinţat în anul 1994. Astfel, Cezar Rapotan ajunge la 98% din acţiuni, iar restul de 2% este deţinut de Mircea Rapotan, potrivit datelor din Monitorul Oficial.
”Asociaţii aprobă cesiunea a 200 (douăsute) părţi sociale, având o valoare nominală de 14.005 RON fiecare şi o valoare totală de 2,801 milioane lei, reprezentând 20% din capitalul social al Societăţii, de la dna Angelica Rapotan către dl Cezar-Virgil Rapotan. Condiţiile cesiunii sunt detaliate în contractul de vânzare-cumpărare de părţi sociale semnat”, potrivit anunţului companiei.
Înfiinţat în anul 1994, Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii şi finisaje, cu operaţiuni atât în plan intern, cât şi extern, potrivit datelor companiei.
Arabesque deţine centre comerciale în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Constanţa, Iaşi, Craiova, Ploieşti, Piteşti, Galaţi, Piatra Neamţ, Bacău, Focşani, Tg. Mureş, Oradea şi Baia Mare, iar în 2015 a raportat o cifră de afaceri de 1,5 miliarde lei (348 milioane euro) şi un profit net de 44,8 milioane lei (10 milioane euro), valori similare cu cele din 2014.
Pe plan extern, Arabesque a deschis un prim centru în Chişinău, Republica Moldova, în 2005. A urmat Ucraina, unde are o reţea alcătuita din 20 de filiale in principalele orase din Ucraina, care operează sub numele Budmax. În luna septembrie 2007, compania a inaugurat o filiala la Sofia, în Bulgaria, iar la sfârşitul aceluiaşi an a deschis şi în Serbia.
Compania detine un portofoliu de peste 10 000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai mulţi activând în domeniul construcţiilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu