Doi tineri din Galaţi căutaţi cu disperare de familii şi poliţie Recomandat

Miercuri, 23 Martie 2022 14:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Poliţiştii gălăţeni caută doi minori, ambii de 16 ani, care, la data de 22 martie a.c. au plecat de la domiciliile lor, din municipiul Galaţi, şi nu au mai revenit.
La data de 22 martie a.c., în jurul orei 15.40, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi dimineţi, fiul său, Păun Răducu – Dorin, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, vestă şi pantaloni negri şi era încălţat cu pantofi sport albi. Avea asupra sa un rucsac negru.
Semnalmente: înălţime – 1,78 m, greutate – cca. 70 kg, constituţie normală, păr şaten, ochi căprui.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, acesta ar fi plecat împreună cu un alt minor, de 16 ani, Mocanu Teo – Gabriel, care, de asemenea, nu a mai revenit la domiciliu.
La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaştri şi era încălţat cu pantofi sport albi.
Semnalmente: înălţime – 1,80 m, greutate – 75 kg, constituţie atletică, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri.
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu