×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 330

Sălile de sport, pline după sărbători

 
Joi, 09 Ianuarie 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum ne-am obişnuit, după masa de Crăciun şi Revelion, tinerii dau buzna în sălile de fitness pentru a scăpa de kilogramele acumulate spre sfârşitul lunii decembrie. Pentru un antrenament corect şi eficient trebuie multă răbdare şi disciplină atât în urmarea unei diete alimentare cât şi în susţinerea efortului fizic la sală. Andreea are 26 de ani şi a început un regim alimentar de câteva zile. Şi-a făcut şi un abonament la sala de sport, pentru că vrea să slăbească sănătos. Are şi o motivaţie în plus: în luna iunie va îmbrăca rochia de mireasă. „Ca orice femeie care aşteaptă ziua cea mare, îmi doresc să arăt bine în rochia pe care mi-o voi cumpăra. Vreau să slăbesc în jur de 10 kilograme şi pentru asta urmez o dietă şi încerc să ajung la sală de cinci ori pe săptămână", spune ea.

Regimul alimentar nu trebuie să fie unul drastic şi nici înfometarea nu este o soluţie sănătoasă. Cel mai important pas este renunţarea la zahăr, pâine şi prăjeli şi respectarea celor trei mese principale. „Nu este deloc uşor să nu mai mănânci dulciuri sau pâine, mai ales după mesele pline de sărbători. Eu sunt înnebunită după produsele de patiserie iar dieta este cu adevărat un chin, dar trebuie să slăbesc, aşa că stau cam o oră şi jumătate în sală. Fac şi cardio, lucrez şi la aparate, ca să nu mă plictisesc", spune Florentina, o clientă fidelă la sala de sport. 

Pentru persoanele care nu au mai urmat niciodată o dietă sau nu au mers la sală niciodată este recomandată consultarea medicului şi a unui antrenor de fitness.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu