22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cum să alegi ceasul inteligent perfect pentru stilul tău de viață
Cum să alegi ceasul inteligent perfect pentru stilul tău de viață

De multă vreme ceasurile arată mai mult decât ora exactă! Au devenit asistenți personali, care ne însoțesc minut de minut, în activitățile profesionale și de timp liber. Nu știi cum să alegi cel mai bun smartwatch pentru tine? Află în continuare ce criterii să iei în considerare și ce opțiuni ai pentru achiziționarea de ceasuri inteligente în rate.

Stabilește-ți prioritățile de utilizare, în funcție de preocupările tale

Întreabă-te ce îți dorești cel mai mult de la ceasul tău: îl vei folosi pentru a urmări activitățile fizice, pentru a-ți monitoriza sănătatea, pentru a-ți gestiona notificările de pe smartphone sau pur și simplu ca un accesoriu la modă? Răspunsul la această întrebare te va ghida în alegerea caracteristicilor esențiale.

Evită compromisurile în selectarea modelului de ceas inteligent, mai ales că ai de unde alege! Găsești smartwatch în rate fără dobândă* în rețeaua de parteneri CardAvantaj: F64, Emag, Samsung, Altex, Media Galaxy, Evomag, Flanco, Orange, Telekom, Vodafone, Arsis, ITGalaxy, Badabum, Quickmobile, Mobiup, GarageMall, PC Garage ș.a. Deoarece îl vei purta zi de zi la încheietura mâinii, este important să cumperi un smartwatch confortabil, care să se potrivească stilului tău de viață.

Evaluează caracteristicile și funcționalitățile ceasurilor inteligente

Dacă ești o persoană activă, care face sport regulat, ai nevoie de un smartwatch cu funcții dedicate acestei activități, cum ar fi monitorizarea pulsului, numărul de pași sau caloriile consumate. După identificarea nevoilor, este important să prioritizezi funcțiile ceasului inteligent. În cazul unui alergător, funcția de monitorizare a ritmului cardiac este mai importantă decât cea de redare a muzicii.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este compatibilitatea smartwatch-ului cu dispozitivele tale personale. Asigură-te că acesta este compatibil cu smartphone-ul sau laptop-ul tău. În plus, dacă folosești anumite aplicații, verifică dacă acestea pot fi instalate și pe smartwatch. 

Verifică opțiunile de conectivitate ale diferitelor tipuri de smartwatch. Poți să primești notificări pentru apeluri, mesaje și aplicații direct pe ceas, ca să vezi cine te contactează, fără să scoți telefonul din buzunar. Ai la dispoziție funcții de monitorizare a sănătății, fitness, asistenți virtuali. Beneficiezi de integrare cu Siri, Google Assistant sau Bixby, permițând controlul vocal al dispozitivului.

Alte caracteristici pe care să le iei în considerare când alegi ceasul inteligent sunt rezistența la apă și durata de viață a bateriei. Dacă îți dorești un accesoriu tech-fashion, designul și personalizarea cadranelor sunt detaliile care vor influența decisiv decizia de cumpărare. 

Selectează cel mai bun smartwatch pentru bugetul tău

Prețurile ceasurilor inteligente variază considerabil, de la modele accesibile, până la cele high-end, de lux. În funcție de bugetul disponibil, vei putea restrânge selecția la modelele care îți oferă cel mai bun raport calitate-preț. Folosește mijloace de plată care să faciliteze achiziția celui mai bun smartwatch pentru nevoile tale. Ai la dispoziție carduri de cumpărături în rate cu dobândă zero*, ca să alegi ce-ți place din oferta de ceasuri inteligente.

Aplică online pentru CardAvantaj sau solicită cardul din orice sucursală Credit Europe Bank. Este timpul să ai ceasul inteligent pe care ți-l dorești. Astfel, te vei bucura de avantajele tehnologiilor digitale, la un touch distanță.

 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Articole înrudite