18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
6 evenimente culturale de mare impact, în acest an, la Galaţi
6 evenimente culturale de mare impact, în acest an, la Galaţi

Parada uniformelor militare, Picnic urban în familie, Arcul istoric la Galati, Festival Internaţional de Muzică Veche Tradiţională, Street Food Festival, Danube Rock Sounds 2023 sunt evenimentele culturale ce se vor desfăşura în 2023 şi care sunt susţinute cu fonduri nerambursabile de la bugetul local al municipiului Galaţi.
Acestea sunt proiectele câştigătoare ca urmare a derulării unui concurs de proiecte derulat de Primăria Galaţi, prin intermediul căruia au fost evaluate şi selectate după criterii de eligibilitate stabilite prin hotărăre de Consiliu Local.
Bugetul pentru pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fondurile publice pentru activităţi culturale nonprofit, de interes general, pentru anul 2023 este de 1.400.000 lei.
Consiliul Local Galaţi a aprobat finanţările, iar gălăţenilor le rămâne doar să se bucure de aceste evenimente culturale, unele dintre ele fiind deja tradiţionale şi cu mare impact la public, precum Street Food Festival sau Danube Rock Sounds, pentru care s-au pus deja biletele în vânzare. Detalii AICI!


Articole înrudite