21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Consolidare şi renovare la blocul din Centru afectat de explozie
Galaţi: Consolidare şi renovare la blocul din Centru afectat de explozie

Primăria municipiului Galaţi informează că blocul N6, scara 5 (zona Centru), imobil afectat de o explozie puternică în urmă cu aproape patru ani, va beneficia de lucrări de consolidare şi renovare, după ce s-a atribuit contractul de lucrări în urma licitaţiei publice.
În cadrul proiectului cu fonduri prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sunt prevăzute lucrări de consolidare; realizare şarpantă din lemn cu învelitoare din tablă tip ţiglă, cu jgheaburi şi burlane; lucrări de izolaţii pereţi cu vată minerală bazaltică; montare tâmplărie exterioară din PVC cu geam termoizolant triplu; lucrări de izolaţii şi reparaţii pe casa scării; realizarea de instalaţii electrice pe casa scării (conductori, întrerupătoare, lămpi cu led); montarea de jaluzele exterioare de aluminiu pe faţada sud; instalarea de panouri fotovoltaice etc.
Valoarea totală a contractului de lucrări pentru obiectivul „Renovare integrată blocul N6, scara 5, str. Domnească nr. 16 Centru” este de 2,3 milioane de lei, iar ofertantul câştigător este Asocierea Rikko Steel SRL - Rochem SRL. Durata contractului de execuţie după predarea amplasamentului este de 12 luni, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Citeşte şi Blocul din centrul Galaţiului afectat de explozie va fi renovat cu fonduri prin PNRR


Articole înrudite