21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Femeie căzută de la etaj în spate la Tribunal (UPDATE)
Galaţi: Femeie căzută de la etaj în spate la Tribunal (UPDATE)

Dispeceratul 112 ISU-SAJ Galaţi a fost alertat despre o persoană de sex feminin căzută de la înălţime, posibil etajul 9, str. Brăilei, în spate la Tribunalul Galaţi. S-a deplasat echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi. Victima avea cca. 30 ani, cu traumatisme incompatibile cu viaţa. Se pare că nu o ştie nimeni din bloc. Nefiind încă identificată e posibil să fie cineva care s-a cazat cu intenţia de a se arunca sau să stea în chirie, mutată recent, ori muncitoare în bloc sau lucrătoare de videochat. Vom reveni!

UPDATE: "La data de 20 iunie 2024, la ora 11:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat, prin apel telefonic la SNUAU 112, cu privire la faptul că la baza unui bloc cu 12 etaje, situat pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galaţi, se află la nivelul solului o femeie care s-ar fi precipitat şi ar fi căzut de la un nivel superior. La faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind preluată de un echipaj de la ambulanţă şi transportată la spital, unde, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, a decedat. În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum şi pentru identificarea persoanei, care ar fi avut aproximativ 35 de ani", potrivit IPJ Galaţi.

UPDATE: Se pare că femeia avea 35 de ani, se întorsese recent din Belgia unde fusese căsătorită, divorţase, făcuse depresie, era pe pastile şi voia să moară. S-a dus la acest bloc special ca să moară.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite