17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Încep lucrările de modernizare a clădirii fostului Cinematograf „Ţiglina”
Încep lucrările de modernizare a clădirii fostului Cinematograf „Ţiglina”

Primăria municipiului Galaţi informează că în curând vor începe lucrările de renovare a clădirii fostului Cinematograf „Ţiglina” după ce a fost atribuit contractul de lucrări în urma licitaţiei publice.
Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice etc.
Valoarea contractului cu finanţare prin PNRR pentru obiectivul „Renovare energetică a imobilului din str. Brăilei nr. 165 (fost Cinematograf Ţiglina)” este de 12.068.305,07 lei  fără TVA, iar ofertantul câştigător este  Gendav SRL. Durata lucrărilor, care vor începe în curând, este de 18 luni.
După modernizare, clădirea va găzdui Teatrul pentru Copii şi Tineret, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite