19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă 05.10.2022
Comunicat de presă 05.10.2022

Finalizarea proiectului "DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII PAVIGEON SRL"

PAVIGEON SRL, in calitate de Beneficiar, anunta finalizarea proiectului "DEZVOLTAREA ACTIVITATII PAVIGEON SRL", cod SMIS 131535, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: "Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii",  Prioritatea  de investitii 2.1.A: "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri".

Obiectivele proiectului sunt: cresterea numarului de angajati cu cel putin 5 persoane pana la finalizarea implementarii investitiei; cresterea portofoliului de clienti cu cel putin 5 clienti, dupa implementarea investitiei; cresterea activelor nete ale firmei cu cel putin 10% in primul an dupa implementarea investitiei propuse. Acestea vor contribui la atingerea obiectivului principal al SC PAVIGEON S.R.L. de a asigura o dezvoltare durabila a firmei, bazandu-se pe o competitivitate crescuta si o plusvaloare a activitatii desfasurate.

Rezultatele proiectului au constat in achizitia a patru utilaje pentru constructii, crearea a cinci locuri de munca, fiind astfel demarata o linie noua de activitate in domeniul constructiilor la punctul de lucru din Tecuci, Judetul Galati. De asemenea, PAVIGEON S.R.L. a dotat punctul de lucru cu o rampa de acces, o bara de sustinere, un kit de panouri fotovoltaice si becuri LED - masuri de imbunatatire a calitatii mediului inconjurator, de crestere a eficientei energetice si de asigurare a egalitatii de sanse si de tratament.

Valoarea totala a proiectului este de 1.261.852,84 lei, din care valoarea contributiei din FEDR este de 724.590,31 lei.

lmpactul realizarii investitiei la nivelul localitatii a fost cresterea numarului de angajati, precum si cresterea calitatii serviciilor in domeniul constructiilor.

Informatii suplimentare despre proiect se pot obtine la:
Coordonator de proiect: Făinărea Ion
Tel: 0743408478
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sediu: Comuna Corod, sat Blînzi, nr.170, Judeţul Galaţi


Articole înrudite