13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
6 tineri răniţi în accidente noaptea trecută la Brăila
6 tineri răniţi în accidente noaptea trecută la Brăila

Azi-noapte, la ora 00:30, o tânără, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Frecăţei, în timp ce conducea un vehicul pe Şoseaua Buzăului, la intersecţia cu Calea Călăraşilor, a pierdut controlul asupra volanului şi a acroşat sensul giratoriu, fiind proiectată în gardul unui imobil.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferiţei şi a celorlalte trei pasagere din auto, două dintre acestea în vârstă de 14 şi 21 de ani, din comuna Victoria şi una în vârstă de 21 de ani din localitatea Dudeşti, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, şoferiţei i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot azi-noapte, în jurul orei 01:45, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Aleea de acces către Parcul Monument, la intersecţia cu Şoseaua Buzăului, în urma unui viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a lovit frontal un copac.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea a şoferului şi a pasagerului din auto, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, ambii fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Articole înrudite