31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SMART LAB LICEUL DE TRANSPORTURI AUTO `”TRAIAN VUIA”
SMART LAB LICEUL DE TRANSPORTURI AUTO `”TRAIAN VUIA”

Liceul de Transporturi Auto „Traian Vuia” - Galati anunță începerea implementării proiectului intitulat „Smart lab Liceul de Transporturi Auto „Traian Vuia”, având codul 1392.
Proiectul se va derula în perioada 17.01.2024 – 31.01.2025, are o valoare totală de 702.418,94 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.
Obiectivele proiectului sunt:
• Dezvoltarea programelor de învățământ și a proiectelor educaționale
• Crearea unor programe de susținere a elevilor
• Dezvoltarea continuă a personalului didactic
• Imbunătățirea experienței de învățare a elevilor
Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.
Persoana de contact: Lungu Geani
E-mail contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite