25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pe cine va susţine PSD Galaţi la Congresul din 10 martie
Pe cine va susţine PSD Galaţi la Congresul din 10 martie

Pesediştii din toată ţara se pregătesc de marele congres al partidului ce va avea loc pe data de 10 martie 2018, ca urmare a dorinţei lui Liviu Dragnea de a cere un vot de reconfirmare a funcţiei sale în partid şi o redefinire a programului de guvernare. La Congresul PSD şi-au anunţat oficial candidatura pentru funcţii de conducere preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, iar Gabriela Firea a anuntat că, dacă organizaţia de femei a PSD o va recomanda pentru o funcţie de conducere, va candida la un post de vicepreşedinte.

Pesediştii gălăţeni au convocat Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei Judeţene PSD Galaţi pentru a stabili pe cine vor sprijini la congres. ”Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi îl susţine pe  Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei Judeţene PSD Galaţi a arătat deplina susţinere pentru doamna premier Viorica Dăncilă şi Guvernul pe care îl conduce, cât şi pentru programul de guvernare pe care aceştia l-au propus”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Galaţi. 

Conferinţa a fost condusă de preşedintele PSD Galaţi, europarlamentarul Dan Nica şi vicepreşedintele naţional al PSD, prim-vicepremierul Viorel Ştefan, la eveniment participând peste 500 de delegaţi. În cadrul acestei conferinţe, s-au desemnat şi validat prin vot 119 delegaţi la Congresul din 10 martie, care vor susţine candidatura la preşedinţia Partidului Social Democrat a lui Liviu Dragnea şi programul de guvernare al Executivului condus de premierul Viorica Dăncilă. 


Articole înrudite