Tulcea: Foc pus intenţionat la Ceamurlia de Sus (FOTO) Recomandat

Luni, 23 Noiembrie 2020 09:40
Publicat în Regional

Foc pus intenţionat la Ceamurlia de Sus. Mii de baloți cu lucernă au ars. Totul a început duminică seară, când salvatorii Staţiei de Pompieri Babadag, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Baia, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Ceamurlia de Sus, comuna Baia.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii ISU Tulcea, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat două şure cu baloţi de paie şi lucernă, cu pericol de propagare la adăpostul de animale şi casa de locuit din apropiere care formau corp comun. Datorită cantităţii mari de material combustibil, intervenţia a fost de lungă durată, incendiul fiind lichidat după aproximativ 4 ore.

Au ars aproximativ 1.500 de baloţi de lucernă şi paie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, nici omeneşti, nici din rândul animalelor din gospodărie.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu